Micro alga + fokhagyma

  Természetes eredetű szerves anyag, kapszulába töltve.

  A Chlorella mikroalga és fokhagyma kedvező beltartalma alapján kiváló táplálék kiegészítő. Természetes eredetű vitaminokat, aminósavakat, mikró és mezóelemeket, valamint antibakteriális anyagokat tartalmaz. Fogyasztása nagymértékben fokozza a szervezet vitalitását. A benne lévő természetes eredetű vitaminok hatékonyan befolyásolják a sejtekben lejátszódó kémiai folyamatokat. Az aminósavak nagy mértékben segítik elő a szervek anyagcseréjét, serkentik a test és a haj növekedését, elősegítik a bőr regenerálódását és az idegrendszer jó működését.

  A vas csökkenti a vérszegénységet, a szelén korlátozza a gyulladásos, daganatos betegségek kialakulását.

  A fokhagyma a népi gyógyászatból már régóta ismert gyógyító hatással rendelkezik. Számos kutató és tanulmány igazolta antibakteriális hatását, pl. elpusztítja a tuberkulózist okozó baktériumokat, megelőzhető válik az influenza vírusok által okozott fertőzés.

  Csökkenti a vérnyomást, cukorszintet, szerepe van a rák megelőzésében, csökkenti a koleszterin szintet, nagyban elősegíti az emésztőrendszer működését. A termék fogyasztása egy egészséges szervezet kialakítását teszi lehetővé. Megelőzhetjük a betegségek kialakulását, elősegíthetjük a gyógykezelés hatékonyságát.